Wintersong

Wintersong #1

S. Jae-Jones

7 Februari 2017

“There is music in your soul. A wild and untamed sort of music that speaks to me. It defies all the rules and laws you humans set upon it. It grows from inside you, and I have a wish to set that music free.”

The last night of the year. Now the days of winter begin and the Goblin King rides abroad, searching for his bride… All her life, Liesl has heard tales of the beautiful, dangerous Goblin King. They’ve enraptured her mind, her spirit, and inspired her musical compositions. Now eighteen and helping to run her family’s inn, Liesl can’t help but feel that her musical dreams and childhood fantasies are slipping away. But when her own sister is taken by the Goblin King, Liesl has no choice but to journey to the Underground to save her. Drawn to the strange, captivating world she finds—and the mysterious man who rules it—she soon faces an impossible decision. And with time and the old laws working against her, Liesl must discover who she truly is before her fate is sealed.

4/5

De karakters zijn prachtig opgebouwd, allemaal zijn ze duidelijk en ze hebben allemaal een geweldige rol in het verhaal. Het verhaal zelf gaat om Liesl, een meisje met veel verantwoordelijkheden die uiteindelijk toch voor zichzelf kiest. De Goblin King is prachtig omschreven, hij is alles en toch niets, hij is knap, hij is sexy, hij is de Goblin King… De omgeving wordt prachtig omschreven en je kan je heel goed indenken dat je daar bent. Ik heb me echt ingeleefd in Liesl en voelde met haar mee op bepaalde momenten.

Dit mooie verhaal kan je kopen door hier te klikken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *