Top 5 Wednesday Take a Back Seat

Sometimes the main character is boring. Sometimes the side characters are awesome. For this week’s prompt, what are five side characters you wish could be the main protagonist?

Stevie Rae. (House of Night – P.C. Cast & Kristin Cast)
Oke, ik ben gek op Zoey Redbird, maar hoe cool zou t zijn als Stevie Rae haar eigen serie had? En zij de hoofdpersoon zou zijn? Misschien zou de opstart wat langzaam zijn of wat minder interessant, maar het verhaal zal er echt niet minder op worden.

David. (Steelhart – Brandon Sanderson)
David was volgens een vriendin erg saai. Stiekem heb ik zelf het boek nog niet gelezen, maar het zou dus een beter boek zijn als hij NIET de hoofdpersoon was.

Deze opdracht vind ik stiekem echt heel moeilijk, dus ik ga het vanaf nu wat aanpassen, zodat het beter bij mij past. Ik kan namelijk best wat boeken opnoemen die cool zijn als ze óók geschreven zouden worden vanuit het perspectief van de side characters.

Hermelien (Harry Potter – J.K. Rowling)
Stel je voor, dat er een serie boeken zou komen, vanuit het perspectief van de ‘moeder’ van de groep. Hoe heeft zij alles beleefd, hoe groot waren haar frustraties om Ron? Of was ze stiekem al wel verliefd op hem vanaf dag 1? Ik ben zo benieuwd!

Ouders van Scarlett en Vivi (The Ravens – Kass Morgan)
Een boek over alles wat er op deze campus is gebeurd in hún tijd. Dat zou awesome zijn, niet?

Weten jullie nog meer ideeën voor dit lijstje? Ik vond dit namelijk een hele lastige!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *