Het probleem met voor altijd

Jennifer L. Armentrout

10 April 2018

“Forever was something we all took for granted, but the problem with forever was that it really didn’t exist.”

Het probleem met voor altijd’ is een prachtige young adult-roman van Jennifer L. Armentrout. Mallory heeft zichzelf in haar jeugd aangeleerd zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Hoewel haar leven inmiddels veel beter is geworden, wordt ze alsnog geleid door angsten. Dan loopt ze Rider weer tegen het lijf. Ze kent hem van vroeger, uit dat andere leven. Hij beschermde haar destijds en doet dat nu weer. Maar gaat het met Rider zelf wel zo goed?

5/5

 Ik begon dit boek puur omdat een gedeelte over pleegzorg zou gaan, dat vind ik momenteel ontzettend interessant vanwege mijn eigen pleegdochter. Maar dat mijn hart eruit gerukt zou worden, verschrompeld zou worden en weer aan elkaar gelijmd, had ik niet verwacht. Dit boek is echt alles wat je wil in een boek. Mallory is geweldig, ik ben verliefd op Rider en Ainsey is de beste vriendin die je kan wensen. Ook de ‘familie’ van Rider (Hector en Jayden) hebben een plekje in mijn hart. Ik heb de laatste hoofdstukken zitten snikken tijdens het lezen want wat een achtbaan was dat! Het boek heeft een prachtige opbouw en ja, het is voorspelbaar, maar OMG wat is dit goed uitgewerkt! Ik ben verliefd, dat is duidelijk.

Ook interesse in dit mooie boek? Klik dan op deze link.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *