House of Dragons

House of Dragons #1

Jessica Cluess

12 May 2020

“When the emperor dies, the five royal houses of Etrusia attend the calling, where one of their own will be selected to compete for the throne”

Five royal houses will hear the call to compete in the Trial for the dragon throne. A liar, a soldier, a servant, a thief, and a murderer will answer it. Who will win? When the Emperor dies, the five royal houses of Etrusia attend the Call, where one of their own will be selected to compete for the throne. It is always the oldest child, the one who has been preparing for years to compete in the Trial. But this year is different. This year, these five outcasts will answer the call….
THE LIAR: Emilia must hide her dark magic or be put to death.
THE SOLDIER: Lucian is a warrior who has sworn to never lift a sword again.
THE SERVANT: Vespir is a dragon trainer whose skills alone will keep her in the game.
THE THIEF: Ajax knows that nothing is free–he must take what he wants.
THE MURDERER: Hyperia was born to rule and will stop at nothing to take her throne.

4/5

Ik wist niet wat ik moest lezen, dus Patrick vond dit een goed boek. Er zit namelijk het woord Draak in de titel. Goed verhaal, het is alleen weer een serie waarvan deel 2 nog niet uit is. Jammer hoor. Ik wil wel graag doorlezen. Het boek omschrijft een band met draken waar wij in de ‘normale’ wereld alleen maar jaloers op kunnen zijn, deze band wordt alleen maar beter naarmate het boek vordert en het laatste hoofdstuk ontplofte ik. Het boek is geschreven vanuit de perspectieven van alle 5 de competitors, maar stiekem heb ik wel een eigen favoriet. Ik denk dat als je dit boek leest, dat je zeker wel een van de personen hebt waarmee je kan identificeren. Bij mij was dit Emilia, boekenslim, buitenbeentje vanwege haar krachten en heel goed in praten. Ik hou van haar. Ook Lucian is echt een jongen die ik prachtig vind om te beleven en te leren kennen. Ajax (zal bij mij misschien al om de naam zijn) lag mij het minst. Al had ik wel medelijden met hem op een gegeven moment. Het verhaal is spannend, meeslepend en je leeft echt mee met de hoofdpersonen. Dit boek is een mooie en zeker niet genoeg bekend!

Wil jij dit boek wel lezen? Je kan het hier kopen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *