Furthermore

Furthermore #1

Tahareh Mafi

30 Augustus 2016

“Why must you look like the rest of us? Why do you have to be the one to change? Change the way we see. Don’t change the way you are.”

Alice Alexis Queensmeadow 12 rates three things most important: Mother, who wouldn’t miss her; magic and color, which seem to elude her; and Father, who always loved her. Father disappeared from Ferenwood with only a ruler, almost three years ago. But she will have to travel through the mythical, dangerous land of Furthermore, where down can be up, paper is alive, and left can be both right and very, very wrong. Her only companion is Oliver whose own magic is based in lies and deceit. Alice must first find herself—and hold fast to the magic of love in the face of loss.

5/5

Mijn eerste boek van 2020, en echt een GEWELDIG boek! Alleen al over de cover kan ik wel even doorgaan, heb je die kleuren gezien? Heb je de tekenstijl gezien? AWESOME! En dan de hoofdpersoon, ALICE! Als ik een boek lees met de hoofdpersoon Alice, dan denk ik gelijk aan Alice in Wonderland, en wat voor een Wonderlijk land kwam deze Alice terecht zeg. Prachtig! Mooi hoe de gehele omgeving zo omschreven is dat ik me het echt kan voorstellen, ik kan er zijn, ik kan er naartoe dromen! Het voelde, voornamelijk door de schrijfstijl, echt alsof ik met Alice daar was. Ik wist wat ze voelde en hoe ze het meemaakte, ik herkende haar manier van denken. Gesproken over de schrijfstijl, wat is het mooi om te zien dat er elke zoveel hoofdstukken even een pagina zit met een opmerking van Tahereh! Soms las ik ze even voor en dan moest zelfs Patrick lachen, terwijl hij het boek niet aan het lezen is. En oh! De inleiding is zo mooi! Het einde daarentegen leek erg gehaast geschreven, maar het was wel logisch verklaard en ik stoorde me er totaal niet aan. READ THIS AND LIVE ON IN FURTHERMORE.

Dit boek is te krijgen via deze link!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *