Eigen werk #1 – Maintain Confidence

Alwéér maandag? Wat gaat dat snel!

Na er een tijdje over te hebben nagedacht, neem ik toch de stap om zo heel af en toe een eigen compositie met jullie te delen. Soundtracks, filmische / cinematic muziek heeft me van kinds af aan al geboeid. Mijn vader was een verwoed film-freak en hield ook van filmmuziek.

Mijn eerste geluidje van eigen hand dat ik graag deel, is een stukje muziek, waarbij ik zelf de film heb bedacht. Het is een eind-scene (plus de ending score titles) en daarom kent het nummer een passage. Eerst een orkest met koor, een opbouw naar emotie, eindigend met een klap en overgang naar wat moderner klinkende geluiden met synthesizers. Dat zie ik dan voor met wanneer de aftiteling begint. Ik hoop dat jullie het kunnen waarderen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.