Wildcard

Warcross #2

Marie Lu

18 September 2018

“The mind can make you believe whatever it wants you to believe.”

Emika Chen barely made it out of the Warcross Championships alive. Now that she knows the truth behind Hideo’s new NeuroLink algorithm, she can no longer trust the one person she’s always looked up to, who she once thought was on her side. Determined to put a stop to Hideo’s grim plans, Emika and the Phoenix Riders band together, only to find a new threat lurking on the neon-lit streets of Tokyo. Someone’s put a bounty on Emika’s head, and her sole chance for survival lies with Zero and the Blackcoats, his ruthless crew. But Emika soon learns that Zero isn’t all that he seems–and his protection comes at a price. Caught in a web of betrayal, with the future of free will at risk, just how far will Emika go to take down the man she loves?

4/5

Wat ik zo sterk vind aan dit boek, is dat je Zero veel beter leert kennen en de vragen die je had, worden allemaal beantwoord. Het kan voor sommige mensen erop lijken dat Emika haar pit verloren is, maar eerlijk, ik zou ook geen flauw benul hebben wat ik zou doen in deze situatie. Mijn hart is gebroken, mijn liefde voor deze wereld alleen maar gegroeid en ik mag Hideo nog steeds niet. Ik vind dat dit boek een goed afsluitend einde heeft, alles goed wordt afgerond en het mooiste was de emoties die ervoor zorgden dat je de karakters nog beter leerde kennen. Ik miste wel wat warcross games, ik miste wel wat meer connectie met The Phoenix Riders en ik hoopte stiekem dat de relatie tussen Emika en ‘haar’ Riders wat verder uitgediept zou worden. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over dit boek en heb ik er zeker van genoten!

Deel 2 is verkrijgbaar via deze link!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *