The World Between Blinks

The world between blinks #1

Amie Kaufman & Ryan Graudin

5 Januari 2021

“Have you ever blinked, and thought you saw something that was gone a moment later? Have you ever turned to pick up an item, only to find it wasn’t where you left it?”

Jake and Marisol are cousins. Jake’s great at leaving things behind – his mum’s a diplomat, and he never settles anywhere for long. His latest friends and new favourite places are lost with depressing regularity. Marisol’s great at finding things – she’s American and she’s Bolivian, and this cross-cultural childhood has taught her to pay attention to details. She’s got such an eagle eye, and she’s so gifted at finding things, that sometimes she even wonders if things find her. Together, Jake and Marisol are about to discover The World Between Blinks. The place where everything we lose – from the front door keys to ancient cities buried under hot desert sands – eventually appears. The trick’s going to be finding a way home. Before they’re lost forever. 

4/5

Ik vind dit boek echt super logisch. The World Between Blinks is er gewoon. Het bestaat. En Jake en Marisol mochten het aan ons bekend maken via dit boek. Het boek is geschreven voor een jonger publiek, maar dat maakt niets uit voor het verhaal. Ik had letterlijk 1 moment waarop ik dacht; oke nu is het misschien iets te langdradig en BAM daar gebeurde weer iets wat ik prachtig vond om op dat moment te lezen. Het boek is geschreven vanuit Jake en Marisol en dat maakt dat je het verhaal ook echt vanuit 2 verschillende standpunten meekrijgt. De historie die je meekrijgt in dit boek, op een leuke manier, het lezen van het verhaal uit de verschillende perspectieven en natuurlijk de schrijfstijl maken samen dat je door het verhaal heen vliegt. Just believe!

Wil jij dit boek ook graag lezen? Koop ‘m dan via deze link!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *