Royals

Royals #1

Rachel Hawkins

1 Mei 2018

“One of my favorite things about Scotland so far is that the unicorn is their national animal. You really can’t hate a country where that’s the case.”

Meet Daisy Winters. She’s an offbeat sixteen-year-old Floridian with mermaid-red hair; a part time job at a bootleg Walmart, and a perfect older sister who’s nearly engaged to the Crown Prince of Scotland. Daisy has no desire to live in the spotlight, but relentless tabloid attention forces her to join Ellie at the relative seclusion of the castle across the pond. While the dashing young Miles has been appointed to teach Daisy the ropes of being regal, the prince’s roguish younger brother kicks up scandal wherever he goes, and tries his best to take Daisy along for the ride. The crown–and the intriguing Miles–might be trying to make Daisy into a lady . . . but Daisy may just rewrite the royal rulebook to suit herself. 

4/5

Dit boek is er een die je lekker tussendoor kan lezen, het is een luchtig verhaal en ook op die manier geschreven. De schrijfstijl deed me een beetje denken aan Geek Girl. Als je zelf niet goed doorhebt dat je een grappig, gek verhaal gaat lezen, is het lastig in te komen. Het is namelijk een ‘fun’ story. Een verhaal over een meisje wat de zus is van de aankomende vrouw van de kroonprins van Schotland. Ten eerste, een kroonprins van schotland? Ten tweede, HOE DAN. Maar goed, als je de feiten even aan de kant legt, en dit boek laat afpelen in een land wat niet bestaat, maar wel in de realiteit ligt, is dit een perfecte contemporary read. De romantiek is leuk, er zitten genoeg grappige stukjes in en de relatie van Daisy en haar zus Ellie is echt. Als je zin hebt in een lekker tussendoor boekje, zoals ik dat noem, dan is dit boek perfect.

Ook zin in dit boek? Koop het door hier te klikken!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *