Books I Want to Read (But Don’t Want to Read) Tag

A book you feel the need to read because everybody talks about it

De Ballade van slangen en zangvogels – Suzanne Collins
Oke, ik weet dat dit een soort van prequel is op The Hunger Games, maar ik heb er gewoon écht geen zin in! Al lijkt het wel een boek te zijn wat iedereen wil lezen en volgens iedereen goed is. Ik ga er nog wel even over nadenken…

A book that is really long

The priory of the orange tree – Samantha Shannon
Dit boek is 848 pagina’s dik. Ik kan het heus wel lezen, maar ik zie er stiekem tegenop omdat het zo’n dik boek is. Maar ik wil het wel!

A book you own/had on your TBR for too long

Cinder- Marissa Meyer
Ik heb dit boek al zo vaak geprobeerd en iedereen blijft zeggen dat het een boek is wat ik moet lezen. Ik probeer het vast nog wel een keer.. ooit…

A book that intimidates you

Children of Virtue and Vengeance – Tomi Adeyemi
Ik heb genoten van deel 1, echt waar. Maar deel 2 staat me heel erg tegen om op te pakken, er is altijd wel een ander boek wat ik ook wil lezen. Het komt vast nog wel, maar hij staat nu niet heel hoog op mijn TBR.

A book that you think might be slow

A Very Large Expanse of Sea – Tahereh Mafi
Ik wil dit boek lezen, oprecht. Maar ik ben zo bang dat het gaat tegenvallen. Daarom durf ik gewoon nog niet zo goed. 

A book you need to be in the right mood for

It won’t be Christmas without you – Beth Reekles
KERST! IK HOU VAN KERST! Maar soms heb ik écht geen zin in een kerstboek. Dit boek moet dus nog even wachten tot ik wel in de kerstmood ben. Misschien van de zomer?

A book you’re unsure you will like

Snow like ashes – Sara Raasch
Dit boek staat ook al een tijdje op mijn TBR maar ik hoor er zulke wisselende verhalen over, dat ik niet weet of ik dit boek leuk ga vinden. Daarom lees ik eerst boeken waarvan ik het wel zeker weet. Gewoon, omdat het kan.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *