Top 5 Wednesday Incorrect Ratings

Have you ever rated a book five stars, but when you went to check it on Goodreads it was rated really low? What about a book that you really didn’t like that has a high rating? This week, compare your ratings and the Goodreads average to find ratings that should be much higher or lower!

Hogere rating op Goodreads dan ik heb gegeven:

Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum
Goodreads: 4.33
Ik: 2

Finding Sky
Goodreads: 4.08
Ik: 2

Mayfly
Goodreads: 3.78
Ik: 1

Lagere ratings op Goodreads dan ik heb gegeven:

The Sin Eater’s Daughter
Goodreads: 3.48
Ik: 5

Gone
Goodreads: 3.86
Ik: 5

Heb jij hier opmerkelijke verschillen tussen?

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *