Champion

Legend #3

Marie Lu

5 November 2013

“Sometimes, the sun sets earlier. Days don’t last forever, you know. But I’ll fight as hard as I can. I can promise you that.”

June and Day have sacrificed so much for the people of the Republic—and each other—and now their country is on the brink of a new existence. June is back in the good graces of the Republic, working within the government’s elite circles as Princeps-Elect, while Day has been assigned a high-level military position.
But neither could have predicted the circumstances that will reunite them: just when a peace treaty is imminent, a plague outbreak causes panic in the Colonies, and war threatens the Republic’s border cities. This new strain of plague is deadlier than ever, and June is the only one who knows the key to her country’s defense. But saving the lives of thousands will mean asking the one she loves to give up everything.

5/5

Dit boek is voor mij een perfect einde van een dystopian trilogie. Natuurlijk wilde ik geen gedag zeggen tegen de karakters en natuurlijk wilde ik graag dat het anders afliep, maar het einde was wel ‘echt’. Ik ben dan ook blij dat er nog een boek aankomt, want natuurlijk wil ik weten hoe het verder gaat met mijn favo karakters uit deze serie. Het was voor mij in ieder geval een satisfying ending en ik ben blij dat ik deze boeken toch opgepakt heb!

Dit spannende slotdeel kan je kopen door hier te klikken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *