The Ravens

The Ravens #1

Kass Morgan & Danielle Paige

3 November 2020

“You can be the most powerful Witch in the world if you believe in yourself and you believe in your sisters. But being the best Witch and being the best Raven aren’t one in the same.”

Kappa Rho Nu isn’t your average sorority. Their parties are notorious. Their fundraisers are known for being Westerly College’s most elaborate affairs. But beneath the veil of Greek life and prestige, the sisters of Kappu Rho Nu share a secret: they’re a coven of witches. For Vivi Deveraux, being one of Kappa Rho Nu’s Ravens means getting a chance to redefine herself. For Scarlett Winters, a bonafide Raven and daughter of a legacy Raven, pledge this year means living up to her mother’s impossible expectations of becoming Kappa Rho Nu’s next president. Scarlett knows she’d be the perfect candidate — that is, if she didn’t have one human-sized skeleton in her closet…. When Vivi and Scarlett are paired as big and little for initiation, they find themselves sinking into the sinister world of blood oaths and betrayals.

4/5

Omdat ik niet in een reading slump wilde komen, pakte ik een random boek op. Dat werd The Ravens, een verhaal over een college en een sorority. Meestal hou ik hier niet zo van, maar het element van magie trok mij juist wel aan dit keer. Ik hoopte dat dit een leuk ‘tussendoorboekje’ zou zijn, en dat was het. Het is (misschien iets te) kinderlijk geschreven en leest lekker door. Je leert Vivi en Scarlett goed kennen en het verhaal beleef je dan ook vanuit hun oogpunt. Scartlett en Vivi groeien beiden enorm en je gunt ze de wereld omdat met hun meeleven erg makkelijk is. Natuurlijk wordt er van alles op hun afgegooid en moeten ze dit trotseren, terwijl ze zichzelf aan het vinden zijn. Dat maakt het soms lastiger, soms juist gemakkelijker om deze problemen direct op te lossen. Een verhaal over magie, heksen en sterke vriendschappen waar ik van genoten heb.

Wil je dit boek ook lezen? Koop het dan hier!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *