Prodigy

Legend #2

Marie Lu

29 Januari 2013

“The Republic’s most wanted criminal is just a boy, sitting before me, suddenly vulnerable, laying all his weaknesses out for me to see.”

Injured and on the run, it has been seven days since June and Day barely escaped Los Angeles and the Republic with their lives. Day is believed dead having lost his own brother to an execution squad who thought they were assassinating him. June is now the Republic’s most wanted traitor. Desperate for help, they turn to the Patriots – a vigilante rebel group sworn to bring down the Republic. But can they trust them or have they unwittingly become pawns in the most terrifying of political games? 

5/5

Ik ben fan van Marie Lu. Haar schrijfstijl is recht voor zn raap maar genoeg emoties om mee te kunnen leven. Het boek is geschreven vanuit twee verschillende POV’s. June en Day. De clichés worden natuurlijk wel aangestipt, maar de manier waarop is echt heel gaaf.
In het tweede deel van deze serie, wordt er zoveel meer duidelijk over de wereld en de karakters, je leert ze beter kennen en begrijpen en je maakt de ontwikkelingen met ze mee. Ik leefde totaal mee met June en Day en zag sommige plottwists echt totaal niet aankomen, wat het boek voor mij nog geweldiger maakt. Ik ben oprecht gek geworden van dit boek en moet stiekem gelijk door gaan lezen in boek 3. AL WIL IK NIET DAT HET STOPT!

Via deze link kan je het boek kopen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *