A Court of Silver Flames

A Court of Thorns and Roses #4

Sarah J Maas

16 Februari 2021

“I am worthless and I am nothing, Nesta nearly said. She wasn’t sure why the words bubbled up, pressing on her lips to voice them. I hate everything that I am. And I am so, so tired. I am tired of wanting to be anywhere but in my own head.”

Nesta Archeron has always been prickly-proud, swift to anger, and slow to forgive. And ever since being forced into the Cauldron and becoming High Fae against her will, she’s struggled to find a place for herself within the strange, deadly world she inhabits. Worse, she can’t seem to move past the horrors of the war with Hybern and all she lost in it. The one person who ignites her temper more than any other is Cassian, the battle-scarred warrior whose position in Rhysand and Feyre’s Night Court keeps him constantly in Nesta’s orbit. But her temper isn’t the only thing Cassian ignites. The fire between them is undeniable, and only burns hotter as they are forced into close quarters with each other. Meanwhile, the treacherous human queens who returned to the Continent during the last war have forged a dangerous new alliance, threatening the fragile peace that has settled over the realms. And the key to halting them might very well rely on Cassian and Nesta facing their haunting pasts. Against the sweeping backdrop of a world seared by war and plagued with uncertainty, Nesta and Cassian battle monsters from within and without as they search for acceptance-and healing-in each other’s arms.

5/5

Ik wilde dit boek gelijk lezen toen ik het binnen had. toen het uitkwam. Maar soms loopt het leven even iets anders dan verwacht. Dit boek heeft mij alle kanten op getrokken en uiteindelijk mijn hart gebroken. Het was echt heerlijk om te lezen over Nesta en Cassian vanuit hun POV, maar ook de andere karakters maakten dat ik weer helemaal The Night Court ingetrokken werd. Nesta haar verandering en haar vooruitgang is zo mooi omschreven dat het mij soms persoonlijk echt raakte. It hit really close to home. Ik kan uren doorgaan over Nesta en haar ontwikkeling. Stiekem is zij mijn favoriete karakter door de hele serie heen. Al herken ik mezelf ook echt heel erg in Gwen. Gwen, mooie Gwen, die zoveel heeft meegemaakt en toch Nesta in haar hart laat voor een vriendschap waar je u tegen zegt. Vriendschap is een mooi thema door dit boek heen, hoe belangrijk het is en wat er eigenlijk van een echte vriendschap kan afhangen. Emerie is nog zo’n sterke vrouw, waar ik oprecht respect voor heb. Cassian kan ik beter niet over beginnen want HOLY MOLY als ik over hem begin dan is het einde zoek. Hij is ALLES maar dan ook echt ALLES wat je in een man wilt. I would marry him over Rhysand any day! Hij heeft compassie, blijft achter Nesta staan en laat haar alle hoeken van de kamer zien. PERFECT! 

Dit boek kan je kopen door hier te klikken!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *