Legend

Legend #1

Marie Lu

29 November 2011

“Each day means a new twenty-four hours. Each day means everything’s possible again. You live in the moment, you die in the moment, you take it all one day at a time.”

What was once the western United States is now home to the Republic, a nation perpetually at war with its neighbors. Born into an elite family in one of the Republic’s wealthiest districts, fifteen-year-old June is a prodigy being groomed for success in the Republic’s highest military circles. Born into the slums, fifteen-year-old Day is the country’s most wanted criminal. But his motives may not be as malicious as they seem. From very different worlds, June and Day have no reason to cross paths—until the day June’s brother, Metias, is murdered and Day becomes the prime suspect. Caught in the ultimate game of cat and mouse, Day is in a race for his family’s survival, while June seeks to avenge Metias’s death. But in a shocking turn of events, the two uncover the truth of what has really brought them together, and the sinister lengths their country will go to keep its secrets.

5/5

Dit boek ligt al zo lang in mijn kast, dat ik niet eens meer weet wanneer ik deze gekocht heb. Maar ik vond het tijd om nog een boek te lezen van Marie Lu, omdat ik Warcross echt geweldig vond. Ook was er natuurlijk een reden dat ik dit boek ooit gekocht heb en dat is het feit dat ik van Dystopian boeken hou. NU BEN IK BOOS OP MEZELF DAT IK DIT BOEK NIET EERDER HEB GELEZEN! Dit boek is echt geweldig! Het is een snel lezend boek, wat je meesleept in een toekomst waar alles anders is, maar wat vreselijk geloofwaardig is. De plot twists en de karakters nemen je mee in een verhaal, in een wereld waar je helemaal weg kan duiken. Day is geweldig, maar ik ben ook verliefd geworden op June. Gewoon lezen, want ik weet zeker dat ook jij verkocht gaat zijn aan dit hele concept.

Koop dit boek door hier te klikken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *