I Am The Reader Book Tag

1. Choose one word that describes being a reader

Leven

2. What was the first book you fell in love with?

The House of Night – P. C. Cast en Kristin Cast

3. Hardback or paperback?

Dat hangt er vanaf, ik hou ervan hoe een hardcover eruit ziet in mijn boekenkast, maar soms wil ik een boek niet perse op display, maar gewoon lezen. Dan ga ik voor paperback omdat deze toch iets goedkoper zijn.

4. How has reading shaped your identity?

Ik haal zoveel inspiratie uit boeken, ik blog erover, ik praat erover. Alles boeken!

5. What book do you read when you need to be comforted?

The Princess Saves herself in this one van Amanda Lovelace, of andere van haar boeken. Ze geven mij zoveel kracht!

6. Who taught you to be a reader or did you do it on your own?

Lezen deed ik al van heel jongs af aan. Ik heb het snel afgeleerd met het voorlezen van een maan roos vis boekje in groep 1. Daar werd ik keihard uitgelachen. In groep 3 maakte ik dus een spurt door de AVI niveau’s heen en las ik in groep 3/4 de boeken van groep 8. Altijd blijven lezen, nooit gestopt! Maar House of Night heeft mij het Young Adult genre ingetrokken.

7. Describe your dream reading lounge

Oke; stel je voor; grote boekenkasten, met een trappetje. Een beetje zoals de bibliotheek van Belle. Een groot raam, met een groot, comfi raamkozijn, grote stoelen, veel eten en drinken in handbereik. Katten op je schoot, hond bij je voeten en lezen maar.

Beauty And The Beast Disney GIF

8. What book changed the way you act or see the world?

The Key to Fear – Kristin Cast. Dat boek is zo gelijk aan de huidige maatschappij, dat het me zeker wel aan het denken heeft gezet!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *