Warcross

Warcross #1

Marie Lu

12 September 2017

“Every locked door has a key. Every problem has a solution.”

When a game called Warcross takes the world by storm, one girl hacks her way into its dangerous depths. For the millions who log in every day, Warcross isn’t just a game—it’s a way of life. Struggling to make ends meet, teenage hacker Emika Chen works as a bounty hunter, tracking down players who bet on the game illegally. When Emika hacks into the game illegally, she’s convinced she’ll be arrested, and is shocked when she gets a call from the game’s creator, the elusive young billionaire Hideo Tanaka, with an irresistible offer. He needs a spy on the inside of this year’s tournament in order to uncover a security problem … and he wants Emika for the job. In this sci-fi thriller, #1 New York Times bestselling author Marie Lu conjures an immersive, exhilarating world where choosing who to trust may be the biggest gamble of all. 

4/5

Het concept is uitermate briljant! Warcross is een VR game op zo’n manier neergezet dat het nog wel eens echt dichtbij kan komen! Prachtig hoe de details van sommige dingen goed verwerkt zijn in deze wereld. Ik kon mijzelf zo indenken dat Warcross daadwerkelijk een dingetje kon worden hier. Het begin was even wat lastiger om in het boek te komen, maar daar wordt dan ook alles in geïntroduceerd en uitgelegd, door deze uitleg heb ik optimaal kunnen genieten van het hele boek. Waarom ik het boek dan 4 sterren heb gegeven? Ik mag Hideo niet. Ik werd niet gevangen door de romantiek in het boek en ik kan me er gewoon weinig bij voorstellen over hoe oprecht het is. Ik wil natuurlijk niet teveel spoilers geven, maar dit moest ik wel gewoon even gezegd hebben. Ik ben giga fan geworden van Marie Lu, door dit boek en ik ga zo snel mogelijk haar andere boeken lezen.

Je kan dit boek hier aanschaffen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *