The Spring Cleaning Book Tag

The struggle to get started

A book or series you struggle to begin because of its size

Ik heb echt moeite gehad om te beginnen met Throne of Glass, maar ook de Shadowhunters zijn zoveel meer boeken dan die eerste 6. Throne of Glass heb ik totaal geen spijt van gehad, maar Shadowhunters moet ik echt nog uitzoeken wat er eerst komt en wat daarna. Ik zal hier ook zeker weer in verder gaan!

Cleaning out the closet

A book or series you want to unhaul

Oprecht geen idee, heb al veel boeken gekocht en verkocht. Als ik er niet van genoten heb, is niet zo dat iemand anders er niet van kan genieten!

Opening the window and letting fresh air in

A book that was refreshing

Ik vind het heerlijk om tussendoor een stand alone te lezen, dat zijn mijn ‘tussendoorboekjes’.

Washing out the sheets

A scene you wish you could rewrite

Ook deze vraag moet ik even in het midden laten. Natuurlijk zijn er scenes in boeken die ik anders had willen zien, maar het is de vrijheid van de auteur!

Throwing out unnecessary knick-knacks

A book in a series you didn’t think was necessary

Al die extra delen in de Selectie serie. Het verhaal was wel klaar.

Polishing doorknobs

A book that had a clean finish

Er zijn veel series waarbij het ook echt mooi afgerond werd en klaar was. Maar er zijn teveel series waarbij het eigenlijk nog niet helemaal klaar is. De Talon Saga van Julie Kagawa was prachtig en had een mooi einde.

Reaching to dust the fan

A book that tried too hard to relay a certain message

Mayfly van Jeff Sweat. Ik begrijp de wereld, ik begrijp de karakters, maar ik irriteer me mateloos aan de schrijfstijl. Het was ook wel duidelijk geweest als de wereld neergezet was en er ‘gewoon’ werd geschreven.

The tiring yet satisfying finish

A series that was tiring but satisfying to get through

Children of Blood and Bone van Tomi Adeyemi. Dat boek is echt geweldig, maar het duurde me veel te lang om doorheen te komen. Ik zit ertegenaan te kijken om te starten met deel 2, maar ik wil het wel degelijk. De wereld waar zij je naartoe meeneemt is namelijk echt geweldig omschreven.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *