Review: Idiocracy

Private Joe Bauers, the definition of “average American”, is selected by the Pentagon to be the guinea pig for a top-secret hibernation program. Forgotten, he awakes five centuries in the future. He discovers a society so incredibly dumbed down that he’s easily the most intelligent person alive.

Film is te vinden op: Disney plus (Of koop de dvd via deze link)
Duur van de film: 1h24min
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Datum van uitgave: 25 Januari 2007

Unaware of what year it was, Joe wandered the streets desperate for help. But the English language had deteriorated into a hybrid of hillbilly, valleygirl, inner-city slang and various grunts. Joe was able to understand them, but when he spoke in an ordinary voice he sounded pompous and faggy to them.

Met Luke Wilson als Joe Bauers en Maya Rudolph als Rita is deze film een ‘piece of art’. Je kan het inderdaad kijken als een comedy, maar als je er even goed over na gaat denken, zie ik mensen als Frito (Dax Shepard) nu ook al om mij heen. Vreselijk als dit echt het toekomstbeeld zou zijn van de wereld. Ik wil en kán het niet geloven, daar denken veel mensen met mij hetzelfde over en daarom wordt deze film ook wel gezien als comedy. Persoonlijk vind ik Joe Bauers erg leuk acteren en hij is dan ook het deel wat deze film geloofwaardiger maakt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *