Review: The Bureau of Magical Things

Teenage girl Kyra accidentally discovers an extraordinary world and gains magical powers; when an unexpected threat emerges, she must unite fairies, elves and humans to save them all.

Serie is te vinden op: Netflix
Duur van de serie: 1e seizoen, 20 afleveringen, ongeveer 25 min per aflevering
Genre: Mysterie, Fantasie
Datum van eerste aflevering: 7 Oktober 2018

So I believe in the multiverse. That’s no reason to play some lame joke on me.

Elizabeth Cullen als Imogen, Mia Milnes als Lily, Julian Cullen als Darra, Rainbow Wedell als Ruksy zijn allemaal magische wezens die de ‘gewone’ wereld beschermen als er een magische ‘outbreak’ is. Christopher Sommers als Professor Maxwell, als hun leraar, zorgt ervoor dat ze dit ook kunnen gaan doen later. Kimie Tsukakoshi als Kyra is een normaal mens, maar komt door een ongeluk toch in aanraking met magie. Haar beste vriend Jamie Carter als Peter weet van niks totdat… Oke, dat moet je zelf zien! Het is een serie vanuit Nickelodeon, de focus ligt op de oudere kinderen, maar dat maakt de serie niet minder leuk. Ik heb mezelf vermaakt en heb de serie in 2 dagen lekker uitgekeken. Afleveringen van 25 minuten, kunnen prima tussendoor! Seizoen 2, ik kom eraan!


Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.