Children of Blood and Bone

Legacy of Orïsha #1

Tomi Adeyemi\

“Courage does not always roar. Valor does not always shine.”

They killed my mother.
They took our magic.
They tried to bury us.
Now we rise.

Zélie Adebola remembers when the soil of Orïsha hummed with magic. Burners ignited flames, Tiders beckoned waves, and Zélie’s Reaper mother summoned forth souls.
But everything changed the night magic disappeared. Under the orders of a ruthless king, maji were killed, leaving Zélie without a mother and her people without hope.
Now Zélie has one chance to bring back magic and strike against the monarchy. With the help of a rogue princess, Zélie must outwit and outrun the crown prince, who is hell-bent on eradicating magic for good.
Danger lurks in Orïsha, where snow leoponaires prowl and vengeful spirits wait in the waters. Yet the greatest danger may be Zélie herself as she struggles to control her powers and her growing feelings for an enemy. 

5/5

 Het boek is vol met actie en lekker vlot. Het lijkt er zelfs op dat het boek meerdere boeken had kunnen zijn, elk hoofdstuk is weer een nieuw avontuur en elk hoofdstuk eindigt met een cliffhanger. Ik kon het boek makkelijk weg leggen, aan de andere kant kon ik ook lang achter elkaar blijven lezen, het maakte niet uit omdat je toch direct weer terug komt in de wereld die hier omschreven is. De karakters zijn goed omschreven en je voelt ze groeien door het verhaal heen. Het romantische aspect in het verhaal is leuk, maar wel een beetje te cliche voor mij. Het boek eindigt in een giga cliffhanger en daarmee MOET ik gewoon even kwijt dat ik deel 2 NU wil lezen! Alsjeblieft?

Dit boek kan je hier kopen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *