Review: The house with the clock in its walls

A young orphan named Lewis Barnavelt aids his magical uncle in locating a clock with the power to bring about the end of the world.

Film is te vinden op: Netflix (Of koop de blu-ray via deze link)
Duur van de film: 1h45min
Genre: Comedy, Familie, Fantasy
Datum van uitgave: 21 September 2018

“Dear Lewis: Enclosed, please find one bus ticket and two silver dollars for your trip to Michigan. I’m really sorry about the loss of your parents. Your mom was my sister, so that makes you family. And I’ll do my best to make you feel right at home. As Einstein said, life is like a bicycle. To stay balanced, you got to keep moving forward. And so will we. I look forward to meeting you. Your Uncle Jonathan. PS Sorry for the stain on the letter. That’s chocolate.”

Een film met Jack Black als Jonathan Barnavelt, Cate Blanchett als Florence Zimmerman en Owen Vaccaro als Lewis Barnavelt kan maar 1 ding betekenen; fun!

Als je een film kijkt met Jack Black, weet je al dat een bepaalde humor kan verwachten. En die humor zit ook echt in deze film! De film is grappig, leuk, spannend en het verhaal is heel goed bedacht. Owen speelt de rol van Lewis echt briljant en ik wil graag zijn zoals hij is, op het moment dat ik in zo’n situatie als dit terecht zou komen. Een stukje eigenheid behouden, maar wel ontwikkelen. Cate Blanchett maakt het trio compleet met haar eigen manier van acteren en het vervullen van de rol van Florence. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar de film is een aanrader! Als ik uitga van het feit dat boeken altijd beter zijn, ga ik dit boek zeker lezen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *