Reader Confessions Book Tag

Have you ever damaged a book?

Waarom zou ik? Books are precious!

Have you ever damaged a borrowed book?

Ehm, nee? Ik ben altijd heel voorzichtig met boeken, want boeken!

How long does it take you to read a book?

Dat is echt totaal verschillend, er zijn boeken die ik in een dag uit heb, en boeken waar ik weken over doe. Hoe lees ik het boek? Vind ik het boek leuk genoeg? Is het mijn genre? Moet ik nog veel andere dingen doen die week?

Books that you haven’t finished?

Oh, zijn er ook wel. Maar ik kan nu zo snel niet even bedenken welke. Had eerder Throne of Glass en Red Queen weggelegd, maar later weer opgepakt (ongeveer 2 jaar later) en toen kwam ik er helemaal in. Soms ligt het ook gewoon aan mijn bui.

Hyped popular books that you don’t like?

Ik hou niet van boeken die niet perse in mijn genre liggen. Ik zie veel contemperary hyped boeken, maar die vind ik niet altijd even goed. Verder hou ik me niet zo bezig met de hypes.

Is there a book you wouldn’t tell anyone you were reading?

Ehm, nee? Waarom zou ik? Ik vind het leuk om te delen wat ik lees! Kijk maar op mijn Goodreads account 😉

How many books do you own?

Meer dan 1000 wel, maar hoeveel precies? Ik heb echt geen idee.

Are you a fast reader or a slow reader?

Ook dit hangt helemaal af van het soort boek wat ik lees. Ik ben wel vervloekt; zodra ik in het laatste hoofdstuk van een boek ben, wordt ik ALTIJD gestoord. Of dat door een kat is of door iemand die me belt, maar het is ALTIJD zo.

Do you like to buddy read?

Ja hoor, het lijkt mij leuk om samen een boek te lezen; al kan ik me moeilijk houden aan die hoofdstukken op die dag lezen. Ik ben nogal een loner in het lezen van de boeken. Maar spill the beans on your feels pls.

Do you read better in your head or out loud?

In mijn hoofd lezen gaat zoveel beter dan voorlezen. Vooral als het om engelstalige boeken gaat.

If you were only allowed to own one book, what one and why?

Harry Potter, want Harry Potter.

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *