Bone Crier’s Moon

Bone Grace #1

Kathryn Purdie

3 Maart 2020

“There’s an Old Gallish phrase my father used to say whenever he’d have to leave for a little while. He’d hold my hand just like this and whisper, ‘Tu ne me manque pas. Je ne te manque pas.’ It means ‘You’re not missing from me. I’m not missing from you.”

Bone ​Criers have a sacred duty. They alone can keep the dead from preying on the living. But their power to ferry the spirits of the dead into goddess Elara’s Night Heavens or Tyrus’s Underworld comes from sacrifice. The gods demand a promise of dedication. And that promise comes at the cost of the Bone Criers’ one true love.
Ailesse has been prepared since birth to become the matriarch of the Bone Criers, a mysterious famille of women who use strengths drawn from animal bones to ferry dead souls. But first she must complete her rite of passage and kill the boy she’s also destined to love.
Bastien’s father was slain by a Bone Crier and he’s been seeking revenge ever since. Yet when he finally captures one, his vengeance will have to wait. Ailesse’s ritual has begun and now their fates are entwined—in life and in death.
Sabine has never had the stomach for the Bone Criers’ work. But when her best friend Ailesse is taken captive, Sabine will do whatever it takes to save her, even if it means defying their traditions—and their matriarch—to break the bond between Ailesse and Bastien. Before they all die.

4/5

Dit boek had allerlei elementen wat ik leuk vind om over te lezen; star crossed lovers, magie en sterke karakters. Maar het is net niet 5 sterren omdat de romantiek net niet genoeg naar voren kwam voor mij. Ik vind dat Ailesse en Bastien heel mooi zijn omschreven, het zijn echt complete personages en ik miste niet veel in hun omschrijven, behalve de chemie. Er waren momenten dat ik Ailesse echt als een drama queen zag, en dat is jammer. Sabine daarentegen is mijn favo karakter. Ze is sterk en houdt zich aan haar eigen standpunten. Ook doet ze er alles aan om Ailesse te helpen. De plottwists maken het verhaal echt super gaaf en ik ben zeker benieuwd naar boek 2.

Dit boek kan je hier kopen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *