Paper Princess

The Royals #1

Erin Watt

“My skill, if I have one, isn’t dancing. It’s my ability to believe that tomorrow can be a better day.”

From strip clubs and truck stops to southern coast mansions and prep schools, one girl tries to stay true to herself.
These Royals will ruin you…
Ella Harper is a survivor—a pragmatic optimist. She’s spent her whole life moving from town to town with her flighty mother, struggling to make ends meet and believing that someday she’ll climb out of the gutter. After her mother’s death, Ella is truly alone. 
Until Callum Royal appears, plucking Ella out of poverty and tossing her into his posh mansion among his five sons who all hate her. Each Royal boy is more magnetic than the last, but none as captivating as Reed Royal, the boy who is determined to send her back to the slums she came from.
Reed doesn’t want her. He says she doesn’t belong with the Royals.
He might be right.
Wealth. Excess. Deception. It’s like nothing Ella has ever experienced, and if she’s going to survive her time in the Royal palace, she’ll need to learn to issue her own Royal decrees.

5/5

Ik ben dit boek begonnen omdat zoveel mensen om mij heen zeiden dat ik dit boek MOEST lezen. Nu hou ik niet van overhyped boeken, dus ik heb het heel lang uitgesteld. Op een gegeven moment ben ik toch maar begonnen en holy f*ck ik ben niet gestopt! Ik begon zondag ochtend met lezen en zondag avond was die uit (ja, ik moest tussendoor nog Dungeons and Dragons spelen). IK WIL MEER. IK MOET MEER. IK MOET HET NU. Wat een mooie opbouw van karakters, Ella is supergoed neergezet, niet zo’n hopeloos meisje, maar een meisje wat terug vecht. De andere karakters zijn ook super realistisch neergezet en daar hou ik van. Het niveau van het verhaal zelf en hoe het geschreven is, is voor mij heerlijk boven niveau, nergens slow paced maar ook niet te snel. Er gebeuren zoveel dingen, maar alles is logisch en duidelijk uitgeschreven. Ik denk dat ik een nieuwe fangirl boekenserie heb gevonden!

Dit boek kan je hier kopen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *