A Vow so Bold and Deadly

Cursebreakers #3

Brigid Kemmerer

26 Januari 2021

“Yield to yourself. Yield to forgiveness. Yield to happiness. Yield to this moment. It’s not hers. It’s yours. It’s mine.”

Face your fears, fight the battle.
Emberfall is crumbling fast, torn between those who believe Rhen is the rightful prince and those who are eager to begin a new era under Grey, the true heir. Grey has agreed to wait two months before attacking Emberfall, and in that time, Rhen has turned away from everyone—even Harper, as she desperately tries to help him find a path to peace.
Fight the battle, save the kingdom.
Meanwhile, Lia Mara struggles to rule Syhl Shallow with a gentler hand than her mother. But after enjoying decades of peace once magic was driven out of their lands, some of her subjects are angry Lia Mara has an enchanted prince and magical scraver by her side. As Grey’s deadline draws nearer, Lia Mara questions if she can be the queen her country needs.
As two kingdoms come closer to conflict, loyalties are tested, love is threatened, and an old enemy resurfaces who could destroy them all, in this stunning conclusion to bestselling author Brigid Kemmerer’s Cursebreaker series.

5/5

NEE DIT KAN NIET HET EINDE ZIJN. HET KAN ECHT NIET. WAAROM. IK HEB NOG ZOVEEL VRAGEN. RHEN VERDIENT ZOVEEL MEER.
Oke, maar serieus. Ik wilde dit boek zo graag hebben en vervolgens wilde ik het echt niet uit lezen, omdat dat het einde van deze wereld zou betekenen. Maar ik heb het toch gedaan. Ik moest en zou weten hoe bepaalde dingen verder gingen en hoe het verder zou ontwikkelen. Rhen en Harper, OMG. Ze zijn zo schattig! Harper blijft vechten, ondanks alle tegenslagen, en Rhen wordt menselijker door de hele serie heen. Grey, Scary Grey, ik hou zoveel van hem. Stiekem ben ik jaloes, maar hij maakt een prachtige vooruitgang en stiekem hangt hij nog een beetje in het verleden. Lia Mara is echt een super sterk karakter, al weet ze dat zelf nog niet. Wat zij doet, zou ik ook gedaan hebben. Dit boek is overall mijn beste read van 2021, wordt moeilijk om deze te overtreffen!

Dit boek kan je hier kopen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *