Stay At Home Book Tag

Laying In Bed

A book you could/have read in one day

Oh en zijn zoveel boeken die ik in 1 dag kan en wil uitlezen. Ik begin gewoon en zie wel waar ik eindig. Sommige dagen kan ik de hele dag lezen, andere boeken moet ik soms echt even wegleggen. Oh, en het leven komt er soms nog wel even tussendoor. Als moeder moet je toch echt zorgen dat je kind liefde, aandacht en eten krijgt! 😉

Snacking

A guily pleasure book

Ik vind het stiekem super leuk om kinderboeken te lezen. Nou ja, tienerboeken. De groep vóór Young Adult. Het dagboek van een muts bijvoorbeeld. Zo uit, maar wat een lol soms!

Netflix

A series you want to start

Snow Like Ashes is een serie die ik nog steeds moet starten, net als Shadow of the Fox, Viper, Ruined en Renegades. Oke, stiekem te veel! Maar ik wil zoveel nog lezen…..

Deep Clean

A book that’s been on your TBR for ages 

A Very Large Expanse of Sea, An Enchantment of Ravens en teveel series die ik nog moet aflezen. Zoals ik al eerder zei, ik moet nog zoveel lezen!

Animal Crossing

A book you bought because of the hype

House of Earth and Blood, ik heb geen idee of het de hype ook waard is, want ik kan mezelf er nog niet toe zetten om deze op te pakken. Is het de hype waard?

Facetime

A book you were gifted

Ik heb voor kerst echt 2 prachtige boeken gehad. De Complete Geillustreerde Editie van Fantastic Beasts and Where to Find Them en het kleinere (nieuwe) boekje wat erbij hoort. Echt heel mooi! <3<3.

Self Care

What is one thing you’ve done recently to look after yourself?

Ik ben bezig met mijn werkkamer aan kant maken, de andere kamers in het huis organiseren en opruimen en alles echt even goed beoordelen of ik het niet beter weg kan doen. Dat helpt mij echt enorm. Opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, right?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *