It ends with us

Colleen Hoover

2 Augustus 2016

“All humans make mistakes. What determines a person’s character aren’t the mistakes we make. It’s how we take those mistakes and turn them into lessons rather than excuses.”

Sometimes it is the one who loves you who hurts you the most.
Lily hasn’t always had it easy, but that’s never stopped her from working hard for the life she wants. She’s come a long way from the small town in Maine where she grew up — she graduated from college, moved to Boston, and started her own business. So when she feels a spark with a gorgeous neurosurgeon named Ryle Kincaid, everything in Lily’s life suddenly seems almost too good to be true.
Ryle is assertive, stubborn, maybe even a little arrogant. He’s also sensitive, brilliant, and has a total soft spot for Lily. And the way he looks in scrubs certainly doesn’t hurt. Lily can’t get him out of her head. But Ryle’s complete aversion to relationships is disturbing. Even as Lily finds herself becoming the exception to his “no dating” rule, she can’t help but wonder what made him that way in the first place.
As questions about her new relationship overwhelm her, so do thoughts of Atlas Corrigan — her first love and a link to the past she left behind. He was her kindred spirit, her protector. When Atlas suddenly reappears, everything Lily has built with Ryle is threatened.

3/5

Ik ben dit boek gaan lezen, omdat we het bij de boekenclub gingen bespreken, maar ik zou het zelf niet zo snel opgepakt hebben. In het boek zijn er veel stukjes uit het dagboek van Lily van toen ze een jaar of 15? was. Ik stoorde me er enorm aan en was het er ook niet echt mee eens dat dit bij het verhaal zou passen. Halverwege het boek wilde ik ook eigenlijk stoppen met lezen, omdat het boek bij begon te irriteren. Gelukkig ben ik door gaan lezen (met de boekenclub als motivatie) en de dagboek stukjes zijn een stuk minder aanwezig, het verhaal wordt geloofwaardiger en de issues die aangesproken worden in dit boek zijn echt. Ik vind het uiteindelijk een mooi in elkaar verweven verhaal en ben blij dat ik toch doorgelezen heb. Je leeft tijdens het lezen mee met Lily en je bent mee aan het denken over de beslissingen die ze maakt en moet maken. Er komen zoals gewoonlijk wat prachtige clichés in voor, al worden deze op een goede wijze in het verhaal verwerkt. Ik zou het boek adviseren aan mensen die graag romans lezen en niet zozeer aan de young adult lezers, al is het een boek waar ik uiteindelijk ook van genoten heb.

Je kan dit boek hier kopen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *