A Heart so Fierce and Broken

Cursebreakers #2

Brigid Kemmerer

7 Januari 2020

“Ah yes, the most dangerous person at the party is always the girl sitting alone with a book.”

Find the heir, win the crown.
The curse is finally broken, but Prince Rhen of Emberfall faces darker troubles still. Rumors circulate that he is not the true heir and that forbidden magic has been unleashed in Emberfall. Although Rhen has Harper by his side, his guardsman Grey is missing, leaving more questions than answers.
Win the crown, save the kingdom.
Rumored to be the heir, Grey has been on the run since he destroyed Lilith. He has no desire to challenge Rhen–until Karis Luran once again threatens to take Emberfall by force. Her own daughter Lia Mara sees the flaws in her mother’s violent plan, but can she convince Grey to stand against Rhen, even for the good of Emberfall?

5/5

Dit boek wachtte ik veel te lang op, en als je het gaat lezen wil je niet dat het over is. Een fierce en broken heart? Praat me niet van Grey pls. Mijn bookboyfriend! De schrijfstijl is weer heerlijk, je leest er lekker doorheen maar hebt niet het idee dat je elementen mist. De nieuwe karakters die in dit boek worden geintroduceerd, maken het verhaal echt. Ja, het is leuk om te lezen over Rhen en Harper, want ze zijn gewoon super leuk, maar dat dit boek meer zijn focus heeft op Grey en zijn avonturen, vind ik echt heel leuk. Ik wilde meer weten en dit boek helpt zeker!

Koop dit boek hier!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *