A Curse So Dark And lonely

Cursebreakers #1

Brigid Kemmerer

29 Januari 2019

“We are all dealt a hand at birth. A good hand can ultimately lose – just as a poor hand can win – but we must all play the cards the fate deals. The choices we face may not be the choices we want, but they are choices nonetheless.”

Cursed by a powerful enchantress to repeat the autumn of his eighteenth year, Prince Rhen, the heir of Emberfall, thought he could be saved easily if a girl fell for him. But that was before he turned into a vicious beast hell-bent on destruction. Before he destroyed his castle, his family, and every last shred of hope.
Nothing has ever been easy for Harper. With her father long gone, her mother dying, and her brother constantly underestimating her because of her cerebral palsy, Harper learned to be tough enough to survive. When she tries to save a stranger on the streets of Washington, DC, she’s pulled into a magical world.
Break the curse, save the kingdom.
Harper doesn’t know where she is or what to believe. A prince? A curse? A monster? As she spends time with Rhen in this enchanted land, she begins to understand what’s at stake. And as Rhen realizes Harper is not just another girl to charm, his hope comes flooding back. But powerful forces are standing against Emberfall . . . and it will take more than a broken curse to save Harper, Rhen, and his people from utter ruin.

5/5

Oke, ik denk dat mijn mening misschien een beetje op basis van vooroordelen is, maar dat maakt niet uit. Ik ben namelijk gek op retellings en op Beauty and the Beast, dus dit boek had sowieso al een streepje voor! Ik ben verliefd geworden op de cover, op de schrijfstijl en op de personages. Harper is badass, met haar beperkingen die haar op een oprechte manier in de weg zitten, maar waar ze vervolgens toch overheen stapt. Grey is mijn nieuwe bookboyfriend, hij is oprecht, grappig, doodeng en gewoon om verliefd op te worden. Rhen is een beetje apart, maar ach, dat was Beast zelf ook. Rhen weet soms niet beter en hij bedoeld het echt goed. Echt. Het boek heeft mij gesleept door een avontuur waar ik volledig van heb genoten en ook mijn leesdip kon niet op tegen dit boek. Als je van retellings houdt, moet je dit boek zeker een kans geven want holy moly, wat is dit boek geweldig!

Koop dit boek hier!

3 gedachten over “A Curse So Dark And lonely

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *