The nine lives of Chloe King

Celia Thompson (Pseudoniem voor Liz Braswell)

7 Juni 2011

“Your generation has no sense of responsibility to a group, a calling higher than your own. You treat random friends like family and family like strangers. You want to dither your life away, pursuing one pleasure after another. That is not a path; that is a waste of life.”

DYING CAN REALLY CHANGE A GIRL’S LIFE.
Chloe King is a normal girl. She goes to class (most of the time), fights with her mom, and crushes on a boy… or two. But around her sixteenth birthday, Chloe finds that perhaps she isn’t so normal after all. There’s the heightened night vision, the super fast reflexes – oh, and the claws.
As she discovers who she is – and where she comes from – it is clear she is not alone. And someone is out to get her.
Chloe has nine lives. But will nine be enough?

3/5

Ik ben met dit boek begonnen, omdat Liz Braswell bij mij op het lijstje favoriete auteurs staat. Heerlijk hoe ze dit boek ook heeft geschreven. Ik las er heel makkelijk doorheen, en dat zijn de boeken die ik op dit moment nodig heb, boeken waar ik makkelijk een hoofdstuk van kan lezen en vervolgens het boek weer weg kan leggen. Ik ben verliefd op Amy, de manier waarop zij is, denkt en gewoon IS, prachtig! Chloe haar persoonlijkheid is soms questionable, maar ze maakt op een gegeven moment logische keuzes. Ik heb het gevoel dat Paul erin is geschreven omdat er een ‘ander’ mannelijk karakter nodig was. Naar mijn idee voegt hij niet veel toe aan het verhaal. Ik ga binnenkort eens de tv serie opzoeken.

Je kan dit boek hier kopen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *