The Mermaid’s Voice Returns In This One

Women are some kind of magic #3

Amanda Lovelace

5 Maart 2019

“be stronger than the villains. be every storybook heroine come to life.”

The mermaid is known for her siren song, luring bedroom-eyed sailors to their demise. However, beneath these misguided myths are tales of escapism and healing, which Lovelace weaves throughout this empowering collection of poetry, taking you on a journey from the sea to the stars. They tried to silence her once and for all, but the mermaid’s voice returns in this one.

5/5

Ook dit is weer een boek vol triggers, maar het is wel het boek dat de serie mooi afsluit, hoe sterk iemand kan worden na belevenissen zo heftig, is prachtig om te lezen en te zien. Ik hoop dat ik ooit zo ver mag komen. Voor nu haal ik kracht uit deze woorden en zal ook ik stapje voor stapje verder komen.

Dit boek kan je kopen door hier te klikken!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *