Hazel and Gray

Faraway #2

Nic Stone

15 December 2020

“It was supposed to be a simple picnic. It’d been two months since Hazel, on her stepfather’s orders, broke things off with Gray.”

It’s bad enough that Hazel and Gray have defied the demands of Hazel’s foul stepfather. The Monster has forbidden their romance. Now they’ve awakened in the forest, phones dead, hours past curfew. But not far away is a grand estate in the middle of nowhere. The door is open. In this short story about choosing your own path, the fury of the Monster that awaits them back home may be nothing compared to what lies ahead.

4/5

Dit is het tweede deel in een serie korte verhalen. Het eerste deel vond ik oprecht niet zoveel aan. Deze daarentegen geeft echt al heel goed aan hoe spannend een kort verhaal kan zijn! Het is een retelling van Hans en Grietje, maar dan net anders (geen broer en zus maar vriendje/vriendinnetje) en er gebeuren echt duistere dingen. Ik hou van retellings, ik hou van de dark twists en dit boek is zeker aan te raden!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *