The Prince and the Troll

Faraway #1

Rainbow Rowell

15 December 2020

“You shouldn’t focus on the bad things,” he said. “Because you draw them toward you. Happiness is about focusing on good things and drawing those things toward you.”

It’s fate when a man accidentally drops his phone off the bridge. It’s fortune when it’s retrieved by a friendly shape sloshing in the muck underneath. From that day forward, as they share a coffee every morning, an unlikely friendship blooms. Considering the reality for the man above, where life seems perfect, and that of the sharp-witted creature below, how forever after can a happy ending be?

2/5

Oke, wat? Ik snap eerlijk helemaal niks van dit boek. Er gebeurd niks behalve iets met een weg, een trol (wat net zo goed niet een trol had kunnen zijn) en een man. Oh en koffie, heel veel koffie. Ik snap dat het een kort verhaal is, maar er kan zoveel meer gebeuren in een kort verhaal! Ik had meer verwacht. Jammer. Ik ga deel 2 wel proberen, omdat deze weer geschreven is door iemand anders. Al ken ik Rainbow Rowell wel anders gelukkig.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *