A Gift for Dying

M.J. Arlidge

7 Maart 2019

“I saw it”.
“Saw what?”.
“His death.”

Adam Brandt is a forensic psychologist, well used to dealing with the most damaged members of society. But he’s never met anyone like Kassie. The teenager claims to have a terrible gift – with one look into your eyes, she can see when and how you will die. Obviously, Adam knows Kassie must be insane. But then a serial killer hits the city. And only Kassie seems to know where he’ll strike next. Against all his intuition, Adam starts to believe her. He just doesn’t realise how deadly his faith might prove…

3/5

Ik ben dit boek gaan lezen, omdat een collega deze heeft aangeraden. Het is haar autobuy auteur en ik was benieuwd. Ik weet wel, na het lezen van dit boek, dat ik niet zo’n grote fan ben van Arlidge. Ik hou wel van paranormaal, van een beetje thriller en suspense, maar dit boek is mij net te detailleerd. De personages zijn goed uigewerkt en realistisch. Kassie, Adam en Faith zijn degenen die het dichtste bij mij kwamen, maar ook Gabrielle is een personage wat goed naar voren komt. Er komen wat details in het boek voor, waar dan toch weer snel overheen geschreven wordt. Zo heb ik nog een aantal vragen die niet beantwoord zijn. Ik weet trouwens niet of ik ook maar iets anders had gedaan dan wat Kassie zelf gedaan heeft, misschien het laatste stuk.

Dit boek kan je hier kopen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *