The Witch Doesn’t Burn In This One

Women are some kind of magic #2

Amanda Lovelace

6 Maart 2018

“I am not the one who has to change the way I think or the way I act. They are.”

The witch: supernaturally powerful, inscrutably independent, and now—indestructible. These moving, relatable poems encourage resilience and embolden women to take control of their own stories. Enemies try to judge, oppress, and marginalize her, but the witch doesn’t burn in this one.

5/5

Dit boek is voor mij tot nu toe de moeilijkste geweest om te lezen. Er staat voorin het boek een trigger warning, en het is echt goed om die even door te lezen voor je de keuze maakt of je dit boek wil lezen of niet. Ik ben enorm getriggerd en heb het boek dan ook even weg moeten leggen af en toe. Maar wat een kracht heb ik kunnen halen uit de woorden en wat een kracht heb ik gehaald uit het verhaal van een ander, om mijn eigen belevingen te herbeleven. Zeker een aanrader als je mentaal sterk genoeg bent, anders zou ik even wachten…

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *