The Princess Saves Herself In This One

Women are some kind of magic #1

Amanda Lovelace

23 April 2016

“Ah, life- the thing that happens to us while we’re off somewhere else blowing on dandelions & wishing ourselves into the pages of our favorite fairy tales.”

A poetry collection divided into four different parts: the princess, the damsel, the queen, & you. the princess, the damsel, & the queen piece together the life of the author in three stages, while you serves as a note to the reader & all of humankind. Explores life & all of its love, loss, grief, healing, empowerment, & inspirations.

5/5

Er zitten zware stukken in, maar ook grappige stukken en echte levenslessen. Ik ben gek op poëzie en schrijf dan ook zelf, dit boek heeft mij geïnspireerd om ook daadwerkelijk zelf weer te gaan schrijven. Je ziet duidelijk verschil tussen de vier delen en dat maakt dat het interessant is om te lezen. Ja, je vliegt zo door dit boek heen, maar het is een makkelijk boek om weer een keer op te pakken en nogmaals te lezen, om dieper na te gaan denken over wat er geschreven is en hoe je dat voor jezelf kan interpreteren. Het is hard, het is pijnlijk, het is emotioneel maar bovenal is het krachtgevend, een prachtig boek dus.

Dit boek kan je kopen door hier te klikken!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *