Review: Operation Christmas Drop

Congressional aide Erica forgoes family Christmas to travel at her boss’s behest. At a beachside Air Force base, she clashes with Capt. Andrew Jantz, who knows her assignment is finding reasons to defund the facility.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h35min
Genre: Comedy, Family, Romance, Christmas
Datum van uitgave: 5 November 2020 (NL)

“It reminds me of something, Christmas, as it used to be.”

Een film met Kat Graham, Alexander Ludwig en Virginia Madsen die samen aandacht besteden aan de gedachte achter kerst.

Natuulijk is een kerstfilm, geen kerstfilm zonder de nodige clichés, maar deze film heeft de focus op wat er echt gaande is. Operation Christmas Drop is iets wat echt gebeurd, er worden dan diverse ‘kerstpakketten’ gedropt op eilanden waar eigenlijk weinig tot niks is. Kat en Alexander maken het samen tot een echte kerstfilm!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *