Review: Last Christmas

Kate is a young woman subscribed to bad decisions. Working as an elf in a year round Christmas store is not good for the wannabe singer. However, she meets Tom there. Her life takes a new turn. For Kate, it seems too good to be true.

Film is te vinden op: Amazon Prime (Of koop de blu-ray via deze link)
Duur van de film: 1h43min
Genre: Comedy, Drama, Romance, Christmas
Datum van uitgave: 7 November 2019 (NL)

Sometimes you’ve just gotta have faith”

Een film met Emilia Clarke, Henry Golding en Michelle Yeoh die er samen een mooi verhaal van maken.

In eerste instantie denk je te kijken naar een cliché kerstfilm, maar het wordt gekker en gekker. Het verhaal is echt heel mooi neergezet, omdat je met Kate samen alles beleefd. Je leeft met haar mee, ontdekt haar geheim en ziet wat voor grote rol dit eigenlijk speelt in haar leven. Ze veranderd en dan komt: de plottwist! Deze zorgt ervoor dat dit een hele aparte kerstfilm is. Geloof me, deze film wil je gezien hebben.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *