Mijn Kerstlijstje

Kerst = Liefde, gezelligheid, familie, lekker eten maar vooral CADEAUTJES! Wat er op mijn kerstlijstje staat? Veel te veel, dat kan ik je zekeren, maar ik deel graag een selectie met jullie <3.

Mijn hele lijstje is te vinden op: https://www.lijstje.nl/cheshirebelle

1 BOEKEN!
Natuurlijk staan er heel veel boeken op mijn lijstje, ik wil graag de Throne of Glass serie compleet in hardcover hebben, maar zo heb ik ook de illustrated editions van Harry Potter op mijn lijstje staan.

2 Magic & DnD
Ik speel graag Magic the Gathering en Dungeons and Dragons en ik kan natuurlijk nooit genoeg hiervan hebben, dus een aantal miniatures om te schilderen voor DnD en nieuwe MTG kaarten zijn altijd welkom.

3 Fandom
Ik zou geen echte fangirl zijn, als ik geen fandom zooi zou willen hebben, beeldjes van Belle en het Beest, Alice in Wonderland en mijn grote liefde Captain America zijn natuurlijk nummer 1. Maar ook Harry Potter lego en een tas van Captain America’s schild zijn echt iets wat ik graag zou willen.

 

4 Praktisch
Ach, ja, wat ik erover zeggen? Soms heb je nou eenmaal dingen nodig die je niet echt wil, maar gewoon praktisch zijn om te hebben. Zoals een nieuw servies. Ik wil graag een bij elkaar passend servies, zodat samen eten ook echt samen eten is. Al kijk je niet naar je borden als je samen eet, maar naar de gezelligheid en het eten zelf.

Wat staat er op jouw lijstje?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *