The Kissing Booth 2 (2020)

In the sequel to 2018’s THE KISSING BOOTH, high school senior Elle juggles a long-distance relationship with her dreamy boyfriend Noah, college applications, and a new friendship with a handsome classmate that could change everything.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 2h14min
Genre: Comedy, Romance
Datum van uitgave: 24 Juli 2020

Step right up, ladies and gentlemen. The Kissing Booth is open for business! Let’s do this thing again!

De belangrijkste acteurs in deze film zijn nog steeds Joey King als Elle Evans, Joel Courtney als Lee Flynn en Jacob Elordi als Noah Flynn. Maar ook Taylor Zakhar Perez als Marco Pena, Maisie Richardson-Sellers als Chloe Winthrop en Meganne Young als Rachel. Het is een Netflix original en geregiseerd door Vince Marcello

Het verhaal van Elle en Lee gaat verder, precies waar de vorige film gestopt is. Elle heeft de meest romantische zomer van haar leven achter de rug met Noah, maar nu moet hij toch echt naar Harvard toe. Daar heeft Elle het nogal moeilijk mee en dus zoekt ze vooral afleiding. Ook heeft ze erg veel moeite met het vertrouwen van Noah en dit bereikt een hoogtepunt in deze film.

Na deel 1, ben ik gelijk door gegaan naar deel 2 en dat was echt wel een leuke beslissing geweest. Ik zal nog helemaal in de sfeer van de eerste film en dat nam ik mee naar de tweede film. Vaak is het zo dat een tweede deel van een film wat tegen valt, maar deze keer viel dat dus echt mee! Ik had wat vragen die gecreërd waren, maar deze werden beantwoord. En er zijn natuurlijk weer nieuwe situaties gemaakt waar ik ook weer nieuwe vragen over heb! Welke school zal Elle heen gaan? Ik wacht met smart op deel 3.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *