The Kissing Booth (2018)

A high school student is forced to confront her secret crush at a kissing booth.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h45min
Genre: Comedy, Romance
Datum van uitgave: 11 Mei 2018

Don’t wind up grinding coochies with my brother or I’ll literally never talk to you again.

De belangrijkste acteurs in deze film zijn toch wel Joey King als Elle Evans, Joel Courtney als Lee Flynn en Jacob Elordi als Noah Flynn .Het is een Netflix original en geregisseerd door Vince Marcello

Het gaat over Elle en Lee, ze zijn geboren op dezelfde dag, op dezelfde tijd in hetzelfde ziekenhuis en omdat hun moeders beste vriendinnen zijn, groeien ze op als ‘besties’. Ze houden van dansen en zijn vooral bezig met de struggles van het ouder worden. Ze hebben diverse regels opgesteld toen ze 6 jaar oud waren en deze regels worden allemaal besproken door de gehele film heen als een soort leidraad in het verhaal. Hoe Noah in het verhaal komt, is misschien een beetje obvious, maar hij is de grote broer van Lee en dus off limits vanwege regel nummer 9.

Ik heb genoten van de film, vooral omdat ik in de mood was voor een film van dit genre. Er is chemie tussen de acteurs en het verhaal is leuk in elkaar gezet. De ‘kissing booth’ is een mooi element in de film, waar de titel ook naar is natuurlijk. Noah is echt een goede vent die Elle al beschermt vanaf het begin van de film. Hij komt misschien wat agressief over, maar bedoelt het echt goed. Ik vind in ieder geval dat de film goed in elkaar is gezet, de clichés laat werken en je laat genieten van een avondje ongestoord genieten.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *