Marvel Universe

Oke, als we het dan over 1 fandom hebben waar ik helemaal gek van ben, dan het is het wel alles MARVEL! Ik zal de komende tijd de redenen voor mijn fandom volledig uitzetten voor jullie, maar ik dacht, met de thuiszit tijd van nu, dat het misschien even goed is om te weten waar je moet beginnen met dit GEWELDIGE universum! Dus vandaag een post over de volgorde van het MCU (Marvel Cinematic Universe)

Alle begin is moeilijk, maar zeker niet bij Marvel. Je begint namelijk met 1 van mijn grootste helden; Iron Man!

1: Iron Man
2: The Incredible Hulk
3: Iron Man 2
4: Thor
5: Captain America; The First Avenger
6: The Avengers
7: Iron Man 3

En hier stop ik even, waarom? Omdat er nu ook series bij komen kijken die je stiekem tussendoor moet zien. Maar, je hebt nu al een aantal uur aan Marvel awesomeness dus je tijd moet je nu wel door kunnen komen.

Avengers, Assemble!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *